oh belog

gengcyber

ctrl+clik tuk buka kt tab baru..tq

TINGGALKAN JEJAK ANDA PADA RUANGAN KOMEN POST SNG UTK ADMIN ZIARAH KEMBALI...
TQ

nuffnangx

Tuesday, October 18, 2011

anak luar nikah dikelar hidup-hidup

Kelar Bayi Dalam Asrama. Makin Teruk Kelakuan Manusia Sekarang Nie.. Sebab Tu Dari Dulu Dah Cakap Terapkan Didikan Agama Islam Dalam Diri, Keluarga Dan Masyarakat... Ni Kalau Tolak Islam Ambil Sekular.. Yang Rosaknya Generasi Muda Masa Kini... Yang Sedihnya Sebangsa & Seagama dengan Kita Pulak Tue... Astaghfirullahal'qzim.. Marahkan Pakwe, Anak Yang Tak Berdosa Dikelar.. Kalau Tak Nak Anak Tue, Janganlah Berzina Dulu.. Tak Pun Bagi Jer Kat Orang Lain Yang Lebih Memerlukan...Sungguh Menyedihkan... Menitis Airmata Admin Apabila Melihatnya...

BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.

inilasye:xsemua manusie yg pandai tu pandai

1 comment:

Read more: http://www.mybloggertrick.com/2012/02/facebook-popup-like-box-with-timer.html#ixzz2CTDSLa6Y