oh belog

gengcyber

ctrl+clik tuk buka kt tab baru..tq

TINGGALKAN JEJAK ANDA PADA RUANGAN KOMEN POST SNG UTK ADMIN ZIARAH KEMBALI...
TQ

nuffnangx

Friday, May 6, 2011

6 sebab kenapa David Beckham tu org yahudi

korang tw x David Beckham tu jews aka yahudi???
rmai da tau die yahudi cume kte je yg kurang tw bab dye pun
jarang mengyahudikn diri...
DB ni waris yahudi dari tok belah mak dye yg bernme Joseph west

ni 6 sbb kte pgl dye yahudi...
1. dye lahir kt Essex kwasan kt England yg penduduknye majoriti Yahudi...
2.name ank dye Brooklyn,salah satu kawasan yahudi kat New York
3.DB punya satu persatuan dgn Marks n Spencer- dalm hal ni dye menykong sgale pakaian buatan syarikt tu
4.mempunyai hbgan baek ngn owner "ok! magazine" yg mne owner dye tu org yahudi
5.ketika kawin ngn posh dorang mengadakan satu upecara yg rumit da besar-besaran mengikut adat yahudi
6.die mengaku tidka minum beer n mengakui sebaliknye dye lbh suke kn segelas anngur manis atau pepsi....-just like a good jews

so ni ade skit pic dye n keyahudiannye...
tyme ni dye n bini n fam dye p majlis kebumi tok dye yg yahudi tu...n
dye pki yarmulk biru(ketayap org yahudi)







2 comments:

  1. dari satu aspek, org2 yahudi lebih jelas status ahli kitabnya berbanding org2 kristian.

    ReplyDelete

Read more: http://www.mybloggertrick.com/2012/02/facebook-popup-like-box-with-timer.html#ixzz2CTDSLa6Y