oh belog

gengcyber

ctrl+clik tuk buka kt tab baru..tq

TINGGALKAN JEJAK ANDA PADA RUANGAN KOMEN POST SNG UTK ADMIN ZIARAH KEMBALI...
TQ

nuffnangx

Tuesday, January 18, 2011

‘Kami Sarapan Pagi, Bukan Duduk Serumah’ – Norman Hakim


Nampaknya sang jantan iaitu Norman Hakim sudah pun bersuara tentang luahan hati Abby Abadi di Facebooknya awal Januari baru-baru ini. Kata Norman:-
Ketika dia telefon itu saya dengan Memey tengah sarapan pagi. Kami makan di kedai yang kami selalu pergi di Taman Seri Rampai, Wangsa Maju.

Ok itu kata Norman. Tapi kalau anda dah lupa, meh kami ingatkan balik apa yang Abby tulis di Facebooknya. Sila lihat gambar di bawah.

Mengikut kata Abby, Memey menjawap telefon Norman dan berkata “kejap-kejap abang tengah siap”. Persoalannya di sini, takkan bersiap kat kedai makan kot? Maka maksudnya, antara Abby ataupun Norman, salah seorang sedang menipu. Adakah mereka sudah terlupa dengan pepatah “ikan senohong ikan keli, bercakap bohong lama-lama mencuri”. Kalau salah pepatah ini tolong betulkan ye.

Tentang dakwaan yang kononnya Norman dan Memey tinggal serumah, jawapan yang diberikan oleh Norman sudah pasti TIDAK. Kami pun tak tahu dah siapa cakap benar siapa cakap bohong. Pepandai koranglah nak buat kesimpulan sendiri.No comments:

Post a Comment

Read more: http://www.mybloggertrick.com/2012/02/facebook-popup-like-box-with-timer.html#ixzz2CTDSLa6Y