oh belog

gengcyber

ctrl+clik tuk buka kt tab baru..tq

TINGGALKAN JEJAK ANDA PADA RUANGAN KOMEN POST SNG UTK ADMIN ZIARAH KEMBALI...
TQ

nuffnangx

Monday, July 26, 2010

melayu n arak

post ni aku bkn nk kutuk kaum aku sniri tp aku terkilan ngn kaum aku sniri(melayu)
bkan ape sabtu lepas aku lepak2 ngn kwan aku kt kedai mamak somewhere in ipoh
then ade la pas stgah jam kmi lepak ade la 3 orang melayu ni 2 gurl n 1 men...
yg men ni bwak botol arak n dgan selamber dye letak atas mje mkn dye..
wtf kn kte ni org melayu so xyh la nk tunjk kekafiran kite...
yg gurl ni due2 isap rokok (malboro n dunhill)
aku igat yg gurl ni xla tonggang arak tu...tp andaian aku meleset bile aku pandang
belajang n tgk dye ngh sonok je minum arak yg laki tu bwak
trkjut aku tgk dorang selamber je minum kt tempat open camtu...
then ade kwan aku ni ckp
"xpe dowang da tempah nme dowang kt nerake"
aku gelak jela tp ati mmg terkilan la...

salam

2 comments:

  1. my fwen pun ade.. dlu onece i lepak dgn dorg, my fwen tny 'u minum x?'..i jwblah tak since i mmg tak haus dat time.. rupenya dia maksudkan minum arak.. sib baik i tak ikut die..

    ReplyDelete

Read more: http://www.mybloggertrick.com/2012/02/facebook-popup-like-box-with-timer.html#ixzz2CTDSLa6Y